Twitter Instagram Galeria fotogràfica
Telèfon: 93 301 66 61
Mitja de Sitges
 
   
Inici
Inscripcions
Recorreguts
Informació
Reglament
Premis i Trofeus
Serveis als Corredors
Cursa solidaria
Patrocinadors i Col·laboradors
Ofertes i Allotjaments
Consells Bàsics al Corredor/a
Col·laboradors/es
Històric
 
 
Notícies
 

Cursa solidaria

 
L'única cosa que necessita el mal per triomfar és
que els homes bons no facin res" Edmund Burke"
 

Des de OCULARIS aportem el nostre granet de sorra en una altra Gran Vergonya de la nostra societat occidental, “els camps de refugiats a Grècia”.

QUÈ FEM?

Contribuir a millorar una miqueta les vides dels refugiats/as que sofreixen problemes de Salut Visual en diversos camps de la zona de Grècia.

COM?

Desplaçant un equip de 4 professionals per guarir les ferides sofertes en els seus ulls i revisar-los la seva graduació. Posteriorment, gràcies a la col·laboració de la Fundació ALAIN AFFLELOU, els fabricarem i lliurarem unes ulleres noves.

ON?

Ja hem realitzat gairebé 200 revisions en el campament situat a Petra Olympos, on estan allotjats 1.300 persones iraquianes de l'ètnia Yazidi que van haver d'abandonar les seves llars per fugir de la persecució de l'estat islàmic. 

PERQUÈ?

Hi ha moltes persones que sofreixen ferides o malalties oculars, uns altres van oblidar les seves ulleres en fugir atemorides de les seves cases, o les van perdre en la seva odissea fins a acabar en el camp de refugiats.

QUÈ NECESSITEM?

Comprar equips portàtils d'exploració ocular (Retinoscopis, Oftalmoscopis, Regles esciascòpies, Tonòmetres, llum d'esquerda,...). Material per realitzar els tests d'agudesa visual (Caixes de lents de prova, ulleres de prova, ...), a més de sufragar les despeses de desplaçaments dels voluntaris que van a treballar allí (avió, lloguer de vehicle per moure's a la zona, allotjament i segur)

QUAN?

Aquesta primera expedició ha estat del 21 al 24 octubre de 2016. En aquests moments estem planificant expedicions a altres camps. 

OCULARIS, en realitat es dedica a reforçar la formació als pocs metges oftalmòlegs i òptics que hi ha en l'Àfrica Subsahariana però entenem que la situació que estan vivint aquestes persones requereix ajuda de forma immediata. Pots veure que més fem en www.ocularis.ong

SABIES QUÈ?

LA TEVA DONACIÓ TÉ UNA DEDUCCIÓ FISCAL: Si dónes com a PERSONA FÍSICA hisenda et retornarà a la teva propera declaració de la renda el 75% de l'import donat en 2016 fins als 150€, i a partir d'aquesta quantitat la deducció serà del 30%. Exemple, tu dónes 200€ i hisenda et retornarà 127,50€, que és el 75% de 150€ (112,50€) més el 30% de 50€ (15€).

Si dónes com a EMPRESA, en l'Impost de Societats podràs deduir-te el 35% dels teus donatius íntegres. Exemple, la teva empresa dóna 200€ i hisenda li retornarà 70€, que són el 35% de 200€

Si ho creus interessant compartei-ho, si us plau :)

 
Moltíssimes gràcies per la teva solidaritat
Pots ampliar aquesta informació a http://www.ocularis.ong
 
 
 
Mitja i Quart de Marató de Sitges
Telèfon de contacte: 93 301 66 61
Mail:
zonavipevents@zonavipevents.com
Inici | Inscripcions | Recorregut | Informació | Reglament | Premis i Trofeus
Serveis | Consells bàsics | Política de privacitat | Desenvolupat per Cuac
 
seguro de Vida